Bearanyozódott a BioShock: Infinite

Az idei esztendő egyik legjobban várt FPS játéka kétségtelenül a BioShock széria folytatása, melyben ezúttal a tenger fenekén fekvő Rapture helyett immár a felhők közt megbúvó Columbia városában fogunk kalandozni. Az Irrational Games vezetője, Ken Levine örömmel jelentette be, hogy immár teljesen elkészültek a játékkal, aranylemezre került az Infinite címre keresztelt harmadik epizód.

Ken Levine büszkén újságolta, hogy bár senkit sem utasíthatnak rá, hogy játsszon a BioShock: Infinite-tel, mindazonáltal annyit megígért, hogy amennyiben megvásároljuk azt, garantáltan olyan élményben lesz részünk, amit nem felejtünk el egyhamar. Hozzátette, hogy még senki nem készített ehhez hasonló játékot. Ez egy FPS, de olyan FPS, ami nagyon kényelmetlen és veszélyes helyekre viszi el a játékost.

Viccesen mesélte, hogy a program elkészítéséhez öt évre volt szükség, a költségek pedig meghaladták a 941 millió Klingon darseket (Star Trek fanok előnyben, hogy ez pontosan mennyi lehet dollárban), 47 tevét és egy áfonyás gyümölcstortát, valamint az Irrational Games csapat vért, verejtéket és könnyeket áldozott a projekt elkészülése érdekében.

A BioShock: Infinite című FPS játék megjelenése március 26-án várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények