Bear Simulator: Harmincezer dollár három nap alatt

Amióta a Coffe Stain Studios februárban bemutatta a Goat Simulator című őrültséget, sokakat rabul ejtett vele, így hamarosan hivatalos játék formájában is érkezik a kecskeszimulátor. A Farjay Studios szintén látott fantáziát a dologban, ezért elindították a Bear Simulator című játék Kickstarter kampányát, melyben egy medvét kell irányítanunk, ráadásul ezúttal belső, FPB (First Person Bear) nézetből.

Úgy tűnik, sok játékos szeretné kipróbálni, milyen érzés is lehet medvének lenni, ugyanis a kampány indulását követően mindössze három napra volt szükség ahhoz, hogy összegyűljön a harmincezer dolláros kért összeg. Sőt, a cikk írásának pillanatában már nem kevesebb, mint 41.571 dollárnál járnak és még 23 nap van hátra a határidőig.

A Bear Simulator című játékban egy medve mindennapjait élhetjük a vadonban, felfedezhetünk, halat foghatunk, gyümöcsöket kereshetünk, megküzdhetünk a területünkre betévedő állatokkal és riválisokkal, esténként pedig barlangunkba bújva gyűjthetünk erőt a következő napra. Mintha csak egy Mini-Skyrimmel játszanánk, csak épp medvét alakítunk benne.

A játék PC-re készül, megjelenése pedig idén novemberre van tervezve, ha minden jól alakul.

Azóta történt