Battlefield: Hardline - XBOX bétateszt [UPDATE: Új videó]

[UPDATE]: A VG247 stábja egy új videót készített a Battlefield: Hardline PS4 változatából, melyben egy új játékmódot, a Blood Money-t (Véres Pénz) mutatják be nekünk:

Eredeti hír:

Néhány szerencsés kiválasztott már javában nyüstöli a Battlefield: Hardline bétáját, melyet PC és PlayStation 4 platformokon tettek hozzáférhetővé. Hamarosan az XBOX360 és XBOX One tulajdonosok is belevethetik magukat a küzdelembe, a DICE menedzsere, Karl-Magnus Troedsson ugyanis bejelentette, hogy érkezik az XBOX-os béta változat (A mellékelt videót nemrég tették közzé a YouTube-on, ahol azokat a rejtett fegyvereket láthatjuk akció közben, melyet a Battlefield: Hardline béta-kódjából sikerült előhozni).

Egy OXM oldalnak adott interjújában Karl-Magnus Troedsson azt is elmondta, hogy a Battlefield: Hardline című játékból minden platformon kiadnak egy tesztelhető bétaverziót még megjelenés előtt, ám XBOX platformon nem azt fogjuk viszontlátni, amit eddig is láttunk PC-n és PS4-en, hanem egy másikat. Azt nem árulta el, hogy pontosan miben fog különbözni a két béta változat, de valószínűleg más kipróbálható pályákat kapnak az XBOX360 és XBOX One tulajdonosok, így a készítők több helyszínről szerezhetnek visszajelzéseket a játékosoktól.

Egy ide kapcsolódó hír szerint a Visceral Games szeretné elérni, hogy a PS4 változathoz hasonlóan az XBOX One kiadás is 60 FPS sebességgel fusson 1080p felbontás mellett. A játék kreatív igazgatója, Ian Milham elmondta, hogy a PC kiadás mindent biztosít majd, amire csak képes lesz a vas. A PS3 és XBOX360 változatok természetesen nem lesznek olyan nagy felbontásúak, mint PS4-en és XBOX One-on, ám az új-generációs konzolokra készült kiadásokat egyformára szeretnék elkészíteni.

A battlefield: Hardline című játék megjelenése október 21-én várható, PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra.

Azóta történt

Előzmények