Battlefield 4: Second Assault DLC megjelenés

Az Electronic Arts és a DICE csapata bejelentette a Battlefield 4: Second Assault DLC megjelenési időpontjait. Az XBOX One tulajdonosok már tavaly októbertől játszhatnak a bővítménnyel, de hamarosan a többiek is letölthetik a DLC-t. Február 18-án válik elérhetővé PC-n, PS3-on, PS4-en és XBOX360-on a Second Assault DLC, legalábbis a Battlefield Premium előfizetők számára. Akik nem rendelkeznek prémium tagsággal, még tovább kell várniuk rá, egészen március 4-ig.

A Second Assault mellett egy másik bővítménnyel is gazdagodni fog a Battlefield 4, ami a prémium előfizetők számára már március végétől elérhetővé válik. A Naval Strike DLC négy pályát fog tartalmazni, melyek színtere a Dél-kínai tenger (Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker és Operation Mortar). Ezenfelül 5 vadonatúj fegyvert, egy légpárnás járművet, két új kütyüt, a Carrier Assault játékmódot (Ez a Battlefield 2142 Titan módjának feldolgozása), és 10 új megbízatást is kapunk.

Akik nem rendelkeznek Battlefield Premium előfizetéssel, azok két héttel a Naval Strike DLC megjelenését követően tudják majd letölteni az új tartalmakat, csakúgy, mint a többi bővítmény esetében.

Azóta történt

Előzmények