Battlefield 4: Nem csak a Warfighterrel juthatunk be a bétába

Nemrég írtunk róla, hogy a Medal of Honor: Warfighter Limited Edition előrendelés mellé jár egy Battlefield 4 béta meghívó, amivel majd részt vehetünk a 2013. elején kezdődő teszteken. A Battlefield 3 közösségi menedzsere, Ian Tornay arról informálta a játékosokat, hogy habár jelenleg valóban a Warfighter Limited Edition előrendelése jelenti az egyetlen garantált bejutási lehetőséget a Battlefield 4 bétába, a későbbiek folyamán máshogy is bekerülhetünk.

Ugyanakkor megnyugtatott minden Battlefield 3 játékost, hogy a negyedik rész készítése miatt és/vagy közben egyáltalán nem fognak megfeledkezni róluk sem, a játékhoz továbbra is lesz támogatás. Elmondása szerint a DICE berkein belül több különálló csapat dolgozik, így most az, hogy közülük egy elkezdett dolgozni a Battlefield 4-en, nem jelenti azt, hogy mostantól kevésbé keményen vagy a lehető legmagasabb fokú minőségi szintet képviselve látnák el tartalommal a mostani epizódot.

Végül elmondta, hogy jelenleg éppen az egyik legjobb helyzetben vannak ahhoz, hogy elkezdjenek dolgozni az új részen, hiszen a Frostbite 2 felnőtt a feladathoz (kiforrott lett), őrültek módjára gyűjtik a rajongók visszajelzéseit, a Battlefield 3-at folyamatosan látják el újabb lehetőségekkel, melyekből sokat tanulnak, ráadásul eddig még nem látott mennyiségű információ áll rendelkezésükre a rajongók játékbeli szokásairól (Hogyan játszanak).

Azóta történt

Előzmények