Battlefield 4: Értékelések

Végre minden játékos belevetheti magát a Battlefield 4 küzdelmeibe, akiknek már viszkettek az ujjai egy kis online lövöldözés után. A DICE által kifejlesztett Frostbite 3 motor debütálása technológiai szempontból is úttörő, ez lesz ugyanis sok jövőre megjelenő játék alapja. Az AMD GCN-architektúrás kártyáinak tulajdonosai a beépítésre kerülő Mantle API támogatással lényegesen nagyobb sebességet érhetnek el, ha minden az ígéretek szerint alakul.

A játék megjelenését követően menetrend szerint befutottak a külföldi játékportálok értékelései is, melynek listáját megtalálhatjátok alább. A számok tanúsága szerint, bár nem mindenhol kapott maximálishoz közeli pontszámot a Battlefield 4, a DICE ismét hozta a kötelezőt és összességében egy kiváló programot tett le az asztalra. Lássuk a számokat:

Az értékeléseknél több oldal stábja is elmondja, hogy a teszteléshez a következő-generációs PC, PS4 és XBOX One változatokat használták, ugyanis a rendelkezésre álló lehetőségek jókora része csak azokban érhető el. Nincs kizárva, hogy a PS3 és XBOX360 kiadásokról egy másik teszt fog születni, amint hozzájutnak a végleges kódhoz.

Azóta történt

Előzmények