Battlefield 3 XBOX360: Normál és nagy felbontású textúra összehasonlítás

Egyik korábbi hírünkben már megírtuk, miszerint csak azon XBOX360-tulajdonosok élvezhetik majd teljes pompájában a Battlefield 3-at, akik rendelkeznek merevlemezzel, így fel tudják telepíteni a nagy felbontású textúrapakkot is. Akiknek nincs HDD a gépükben, azok is tudnak majd játszani természetesen, de ekkor a vizuális élmény nem lesz olyan lehengerlő.

Az alábbi videókban láthatjuk a különbségeket a Battlefield 3 normál és nagy felbontású textúrákat tartalmazó verziója között. Néhol igencsak látványos eltéréseket produkál a grafika, így ajánlott megfontolni a merevlemezzel nem rendelkező XBOX360 tulajdonosok számára, hogy beruházzanak egy HDD-be.

A Battlefield 3 megjelenése október 28-án várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. November 8-án pedig érkezik az ellenfelének szánt Modern Warfare 3, így most akik szeretik a háborús FPS játékokat, azok vagy sokat kell költsenek, vagy választásra kényszerülnek a kettő közül. Véleményem szerint a győzelemre eddig a Battlefield 3 az esélyesebb, de majd kiderül.

Azóta történt

Előzmények