Battlefield 3: Back to Karkand DLC képek, megjelenés és ár

Bár a Battlefield 3 indulása nem volt zökkenőmentes, ennek ellenére már tízmillió példányt szállítottak ki belőle világszerte az üzletekbe és még mindig nem elég, újabb megrendelések érkeznek rá. A DICE által fejlesztett háborús FPS játék hamarosan egy pályacsomaggal fog gazdagodni, amely Back to Karkand DLC néven válik elérhetővé december folyamán.

Az Electronic Arts nemrég közölte a DLC pontos megjelenési dátumát, annak várható árát, valamint pár képet is kiadtak az átdolgozott helyszínekről. Mint ismeretes, a Back to Karkand DLC négy pályát fog tartalmazni, melyek a franchise legnépszerűbbjei közül lettek kiválasztva. Ezek sorban: Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman és Sharqi Peninsula. A képeket megtekinthetitek az alábbi galériában:

Battlefield 3: Back to Karkand DLC képek

A pályacsomag pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, az EA csak annyit közölt, hogy a Back to Karkand DLC december folyamán válik majd elérhetővé. Akik előrendelték a Battlefield 3 Limited Edition változatát, azok ingyen tölthetik majd le az új DLC-t, akik pedig ezt elmulasztották megtenni, ők 15 USD (Nagyjából 3.215 HUF) kifizetése ellenében szerezhetik azt be decemberben.

Azóta történt

Előzmények