Battlefield 2042 - Öt újabb specialistát mutattak be nekünk

A játék indulásakor 10 karakter közül választhatunk, ebből ötöt már ismertünk eddig, a minap leleplezték nekünk a hiányzókat.

Alig néhány hetet kell már csak várnunk és végre megkapjuk a Battlefield 2042-t, amely eredetileg még ebben a hónapban megjelent volna, ám végül elhalasztották a premierjét. Amíg várakozunk, addig sem kell újdonságok nélkül maradnunk, a minap többek között leleplezték nekünk a premierkor elérhető 10 specialistából a maradék 5-öt, a lenti első videóban az ő képességeiket vehetjük pár másodpercig figyelembe. Ezeken túl a DICE egy friss blog bejegyzést is közzétett, ebben arról írnak, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtöttek a béta során és milyen változások várhatóak a teljes játékban. Többek között átdolgozzák részben a HUD-ot, a kiegészítők módosítását is láthatjuk, de lehetőségünk lesz csapat kommunikációra is, valamint megmutatták azt is, hogy indul majd egy kör és milyen lesz a záró kép is.

A Battlefield 2042 PC-re, PlayStation 4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik november 19-én, akik a GOLD vagy Ultimate kiadásokat veszik meg, azok már november 12-től játszhatnak a teljes verzióval. (Ugyanezen a napon lesz elérhető a 10 órás trial kiadás az EA Play előfizetők számára)