Battlefield 2018 - Visszatér a Bad Company széria?

Az idei éve a Star Wars: Battlefront 2 körül zajlott a DICE csapatánál, azonban az Electronic Arts vezetője már hónapokkal ezelőtt megerősítette, hogy jövőre visszatér a Battlefield sorozat. Hivatalosan még nem tudjuk, hogy milyen érában  játszódik az új rész, azonban felröppent egy pletyka, miszerint a Bad Company sorozat folytatása várható 2018-ban.

A fenti videóban hallható YouTube felhasználó (A hangot érdemes figyelni, a játékmenet a BF4-ből származik) információi szerint a 2018-ban érkező új rész többek között a vietnámi időszaktól egészen a hidegháborús évekig játszódik majd. A programban kisebb-szűkebb pályákat kapunk (BF4-hez és BF1-hez képest), valamint visszatérnek az olyan ismert játékmódok mint a Conquest, Rush, Operations, de teljesen új módokkal is találkozhatunk majd. (Az egyik nagyon hasonlít a BF4-es Squad Obliterationhöz). Ezek mellett visszatér a 4 ismert harcos osztály (Assault, Engineer, Support, Recon), kapunk Battlepack rendszert, de mikrotranzakciókkal nem találkozhatunk majd.

Természetesen a fentieket a hivatalos megerősítésig/cáfolatig érdemes pletykaként kezelni, de azt mindenképp el kell mondani, hogy a videót feltöltő AlmightyDaq már hónapokkal a Battlefield 1 leleplezése előtt kiszivárogtatta a játék létezését, az I. Világháborús témát, a fegyverek és pályák neveit is.