Battlefield 1943: Egymillió letöltött példány XBOX Live-on

A DICE büszkén jelentette be, hogy a kizárólag digitális formában elérhető Második Világháborús FPS játékukat, a Battlefield: 1943-at rekordidő alatt már egymillióan töltötték le csak az XBOX Live!-ról, és ezzel a leggyorsabban fogyó cím lett az MS konzolján is a játék.

"Még hónapokkal a játék megjelenése után is elképeszt bennünket a Battlefield: 1943 fogadtatása." - mondta a játék producere, Gordon Van Dyke. "A leggyorsabban fogyó címnek lenni, ami elérte ezt a mérföldkövet, nagyszerű teljesítmény. A játék új alapokat állított fel, hogy mit is tudunk csinálni a letölthető játékok kategóriájában. Fantasztikus érzés látni, ahogyan a játékosok felismerik a mindössze 15 dollárért kínált játék értékét. Ez egy újabb nagyszerű bejegyzés a Battlefield franchise történelmében."

A Battlefield: 1943 című játék letölthető az XBOX Live-ról 1200 MS pontért, valamint a PlayStation Network-ről 15 dollárért. A cég reméli, hogy hamarosan PC-n is megjelenhet a játék. A Battlefield: 1943-at az első hónapban több, mint 600.000 példányban töltötték le, és ezzel a leggyorsabban fogyó cím lett a játék mind XBOX Live-on, mind PSN-en.

Azóta történt