Batman: Arkham Origins - bejelentés

Nemrég érkezett a hír, hogy új Batman játékokkal bővül a széria. A hivatalos sajtóközleményt alább olvashatjátok:

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment a mai napon bejelentették, hogy a Batman: Arkham Origins™ és Batman: Arkham Origins Blackgate™ játékaikat a fantasztikus sikerű Batman: Arkham videojáték sorozat következő epizódjait. A Batman: Arkham Origins™ a Microsoft Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerére, PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre, Wii U™ rendszerre és Windows PC-re érkezik. A Batman: Arkham Origins Blackgate™ pedig a Nintendo 3DS™ kézikonzol rendszerre és PlayStation®Vita kézikonzol szórakoztató rendszerre. Mindkét játék megjelenési dátuma 2013. október 25.

A WB Games Montréal által fejlesztett Batman: Arkham Origins előzmény-története egy nagyobb Gotham City-be vezet el minket évekkel a Batman: Arkham Asylum és Batman: Arkham City, a sorozat első két kritikailag elismert játékának eseményei elé. Gotham City legveszélyesebb bűnözőinek felemelkedése előtt járunk, a játék központjában pedig egy fiatal és meglehetősen kiforratlan Batman áll, aki karrierjének elején egy sorsát meghatározó eseménnyel kényszerül szembenézni. Döntése folyamán kezdődik el Sötét Lovaggá válása. A történet kibontakozásával a játékos sok meghatározó karakterrel ismerkedik meg és kulcsfontosságú kapcsolatokat kovácsol.

A Batman: Arkham Origins Blackgate egy, az Armature Studios által fejlesztett, 2.5 dimenziós játék mely az első alkalommal teszi lehetővé a Nintendo és Sony kézikonzolok tulajdonosainak a Batman Arkham élményt. A Batman: Arkham Origins története után játszódó események folytatják a nagygépes változat történetét és a Sötét Lovag múltjának további részleteibe nyújtanak betekintést.

„A Batman: Arkham egy hatalmas AAA kategóriás videojáték sorozat és nagy örömünkre szolgál az univerzum kiszélesítése a Batman: Arkham Origins játékkal” – mondta Martin Tremblay, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. „A WB Games Montréal egy hihetetlenül tehetséges csapat, amely a Rocksteady díjnyertes technológiájára és játékmenetére építve létrehozott egy mély, magával ragadó és minőségi élményt, melyet a rajongók imádni fognak.”

„A WB Games Montréal számára megtiszteltetés, hogy a Batman: Arkham Origins megalkotásával egy új fejezetet hozzon létre ebben a csodás sorozatban” – nyilatkozta Reid Schneider, a WB Games Montréal alelnöke és főproducere. „A sorozat óriási hívei vagyunk és elkötelezettek amellett, hogy a rajongók számára egy olyan játékot hozzunk létre, mely világát szeretik és egy fiatal Batman szerepében friss történetet és kiterjesztett világot találnak.”

A videóért thx.: JoolsNOS

Azóta történt

Előzmények