Batman: Arkham Origins - A DLC miatt késik a javítás

Hirdetés

Izzik a levegő a Warner Bros. fórumain, ahol a játékosok egyre jobban fel vannak háborodva a tavaly októberben megjelent Batman: Arkham Origins kapcsán. Ugyanis mind a mai napig akad benne jó pár hiba (glitch), ami miatt nem lehet normálisan játszani vele. Ráadásul a Warner egyik közösségi embere pénteken olyan nyilatkozatot tett, melynek hallatán a játékosok nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illették az egész csapatot.

Az 1.6 verziószámot viselő javítás iránt érdeklődő bekezdésben történt mindez, ahol a játékosok kérdezték, mikor óhajtják kiadni végre az 1.6-os frissítést a készítők, mert még mindig sok bug és glitch van a játékban, melyet már régen bejelentettek. Egy "Mercury" nevű közösségi menedzser válaszolt a kérdésre, aki az alábbiakat írta:

- "A csapat jelenleg keményen dolgozik a következő, történet alapú DLC-n, és most nincs tervbe véve egy újabb patch kiadása, melyben kijavítjuk a fórumokon jelentett hibákat. Amennyiben mégis új javítást készítünk a játékhoz, akkor elsődlegesen az olyan problémákra fókuszálunk, melyek miatt a játékosok nem tudnak előrehaladni, nem pedig a kisebb hibákra, amik nem gátolják meg őket abban, hogy tovább játszhassanak. Sajnálatos módon azokat a kis hibákat, melyek nem gátolják meg az előrehaladást, többé nem tudjuk kijavítani. Elnézést kérünk mindenkitől, akik számára ez problémát jelent, és köszönjük a türelmeteket."

Ez a nyilatkozat valóságos szitokáradatot indított el a fórumon, a játékosok azzal fenyegetőztek, hogy addig, míg a készítők nem javítják ki az Arkham Origins hibáit, egyetlen DLC-t sem fognak tőlük vásárolni, és ezt tanácsolják mindenki más számára is, aki megvette ezt a... khm... bughalmazt. Sajnálatos módon azonban már így is elég sokan vannak, akik megjelenéskor megvásárolták a Season Passt, de még ők is azt írták, hogy ami azon kívül érkezik, már őket sem fogja így érdekelni.

A Batman: Arkham Origins című játék tavaly októberben jelent meg PC-re, PS3-ra, XBOX360-ra és Wii U-ra. A Nintendo konzoljáról időközben a Warner Bros. visszamondta a DLC-támogatást, akik előre megvásárolták a Season Passt, azok számára a Nintendo visszatérítette annak árát.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények