Batman: Arkham Knight - Októberben érkezik?

Tegnap leplezte le a Rocksteady a készülő Batman: Arkham Knight című játékot, amiről pár érdekes információ is napvilágot látott. A játék rendezője, Sefton Hill megerősítette, miszerint ez lesz az Arkham sorozat befejező epizódja, melyben végre vezethetjük a Batmobilt is. A története egy évvel az Arkham City eseményeit követően játszódik, Gotham egy új területén, ahol szinte az összes rossz fiú felbukkan majd. A főellenfél ezúttal Scarecrow lesz, aki megpróbálja egyesíteni a gonosztevőket Batman elpusztítása érdekében.

Az előrendelők megkapják Harley Quinn karakterét az exkluzív kihívás-pályák teljesítéséhez. A programot csak PC-re, PS4-re és XBOX One-ra fejlesztik, a jelenlegi generációs konzolokkal kapcsolatban egyelőre nincs hír. Ha hinni lehet a Gamestop plakátján szereplő információknak, még idén október 14-én meg fog jelenni a Batman: Arkham Knight. Tegnap megérkezett a hivatalos bemutató videó is, melyet megtekinthettek újra a hírbe ágyazva, hátha valaki lemaradt róla.

Hamarosan azt is megtudjuk, hogy vajon az Arkham Knight alatt is az Epic Unreal motorja fog-e dohogni, vagy ezúttal másik engine mellett döntenek a készítők.

Azóta történt

Előzmények