Batman: Arkham Collection Edition bejelentés

Hamarosan kiadja a Warner Bros. csapata a Batman: Arkham játékok gyűjteményét egy dobozba csomagolva. Ebben fizikai formában, lemezen kapjuk meg az Arkham Originst, valamint mellette megtaláljuk az Arkham Asylum és Arkham City GOTY kiadásainak letöltésére szolgáló Steam aktiválókódot.

Akik szeretnék mindhárom játékot egyszerre magukénak tudni, azok számára jó választás lehet a Batman: Arkham Collection Edition című csomag. Ám azzal mindenképp érdemes tisztában lenni vásárlás előtt, hogy a két letölthető játék mérete meghaladja a 30 GB-ot, így lassú nettel rendelkezők hosszadalmas várakozásnak néznek elébe - előtte feltelepíthetik az Originst, és mire végigjátsszák, leér a másik is.:)

Szintén fontos információ, hogy a Batman: Arkham Origins nem GOTY kiadás, vagyis a csomag nem tartalmazza a hozzá bejelentett Season Pass kódot, így valójában nem kapjuk meg mindhárom játék teljes kiadását. A később érkező DLC-kért külön kell fizetni. A PS3 és az XBOX360 változat pedig a normál kiadást foglalja magába az Arkham Asylum és Arkham City játékokból. Íme a lista:

PC

- Batman: Arkham Asylum GOTY letöltőkód
- Batman: Arkham City GOTY letöltőkód
- Batman: Arkham Origins

PlayStation 3

- Batman: Arkham Asylum letöltőkód
- Batman: Arkham City letöltőkód
- Batman: Arkham Origins és Knightfall DLC

Xbox 360

- Batman: Arkham Asylum letöltőkód
- Batman: Arkham City letöltőkód
- Batman: Arkham Origins

A Batman: Arkham Collection Edition megjelenésére a jövő hét folyamán lehet számítani PC-re, PS3-ra és XBOX 360-ra. Árat egyelőre nem tudni.

Azóta történt

Előzmények