Batman: Arkham City PC - Bugos a DX11 mód, használjunk DX9-et

A Rocksteady csapatának egy teljes hónapja volt arra, hogy a konzolos verzió megjelenését követően úgymond "kipolírozza" a Batman: Arkham City PC kiadásának egyik - ha nem a legfontosabb - elemét: a DirectX11 támogatást. Ám a dolog nem egészen úgy sült el, ahogy várták, ugyanis sok játékos panaszkodik a Rocksteady fórumain, hogy komoly gondok vannak a DirectX11 mód használatával.

Vidd innét a ronda, DX9-es képedet!

A készítők elmondása alapján az Arkham City DX11 alatt komoly teljesítménybeli problémákkal küzd, viszont ők már tudatában vannak ennek és jelenleg éppen az ezt kiküszöbölni hivatott patch készítésén dolgoznak. Addig is azt ajánlják a PC-s játékosoknak, hogy DirectX9 alatt futtassák a programot, ott ugyanis nincsenek ilyen problémák.

Ehhez segítséget is nyújtottak nekünk, a játék hivatalos topikjában elmondják, miként kell DX11 helyett DX9 alatt futtatni a Batman: Arkham City című programot.

Személyes megjegyzés: Akkor ez azt jelenti, hogy hiába kapom meg a játékot holnapután, meg kell várnom a javítást, mielőtt tesztelhetem. Vagy esetleg írjam meg a véleményemet az Arkham Cityről DX9 alatt? Kíváncsian várom, hogy szerintetek melyik lenne a jobb lehetőség?

Ui.: A képaláírás poén, ne húzza fel senki magát rajta, DX9 alatt is szép lesz a játék, tuti.

Azóta történt

Előzmények