Batman: Arkham City - Batcave DLC karácsony előtt

Hozzám hasonlóan bizonyára némiképp idegesek lehetnek azok a játékosok, akik a CD Galaxisból rendelték meg a Batman: Arkham City című játékot és a mellé kapott Joker's Carnival kihívás pályákat és kosztümöket nem tudták használni, miután azok nem érhetők el a magyar LIVE accounttal rendelkező felhasználók számára.

A Warner Bros. egy új prémium tartalmat jelentett be a játékhoz, ami várhatóan december 20-án fog megérkezni mindhárom platformra. A Batcave névre keresztelt DLC három Challenge pályacsomagot fog tartalmazni, melyek közül kettő a már most is, különféle előrendelési akciók keretében elérhető "Joker's Carnival" és "Iceberg Lounge" lesz. A harmadik pedig egy vadonatúj, "Batcave" - innen a DLC neve - kihívás térképcsomag lesz.

Ami érdekes a mi szemszögünkből, az az, hogy remélhetőleg ezzel a lépéssel végre mi is letölthetjük a DLC-ket, melyeket kaptunk a játék mellé, ugyanis a Twitter-üzenetben kihangsúlyozták, hogy a Batcave megjelenésekor válik letölthetővé a másik két DLC csomag.

Reménykedjünk benne, hogy így legalább azokhoz a tartalmakhoz hozzájutunk, melyeket ajándékba kaptunk a játék mellé.

Azóta történt

Előzmények