Bárki kipróbálhatja az új SimCity-t

A 2013-ban megjelent SimCity ugyan nem nyerte el egyöntetűen a sorozat rajongóinak szeretetét, az biztos, hogy minden esetlensége ellenére szórakoztatóbb és összetettebb program lett, mint a 2008-as SimCity Társadalmak, amellyel a kiadó megpróbálta megújítani a szériát. A modern változat ugyan kicsit szűköcske, helyenként sokkal egyszerűbb, mint az elődei, mégis rendelkezik a sorozat bájával és könnyen rákattanhatnak a zsáner rajongói.

Négy órán keresztül bárki nyüstölheti az új SimCity-t

Hogy mennyire hamar, azt tesztelhetik le most a bátor próbálkozók, a 2013-as SimCity-ből ugyanis debütál egy trial változat az Originen. Érdemes felkészülni egy nagyobb etapra, a teszt ugyanis az első indítást követően négy óráig tart, akkor is, ha teszem azt csak a grafikai beállításokat próbálnánk belőni mielőtt elmegyünk ebédelni. Abban a pillanatban, hogy elstartol a SimCity.exe, elindul az időzítő, amely akkor is ketyeg, amikor bent sem vagyunk a programban, hogy aztán négy óra után végleg letiltson minket a játékról.

Azóta történt

  • Bezárja kapuit a Maxis

    A tervek szerint érkeznek majd új Sims és SimCity játékok, de más csapat készíti majd őket.

  • Cities: Skylines teszt

    Az EA nyitva hagyta a kaput, a Cities: Skylines pedig mindazt tudja, amit a SimCity-nek kellett volna tudnia manapság. Ettől még nem lesz tökéletes, de hazai pályán sóz oda a nagy klasszikusnak.

Előzmények

  • EA Access: előfizetésért játszhatunk

    Az egyik legnagyobb kiadó, az Electronic Arts bejelentette prémium előfizetéses modelljét: öt dolcsiért havonta nyüstölhetjük a kiadó terméket, Xbox One-on.

  • Húszpercnyi színtiszta The Sims 4

    Az életszimulátor legújabb felvonása gőzerővel készül, most a fejlesztők játsszanak húsz percet saját teremtményükkel.

  • Electronic Arts: Idei játékmegjelenések

    Az EA kiadta az idén megjelenő játékok listáját, melyen szerepel egy eddig be nem jelentett program is, ami év végén érkezik.

  • SimCity - előzetes

    Küszöbön az új SimCity megjelenése, ami sokak reménye szerint új etalont teremt a városépítő szimulációk világában.