2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PS3 rovat / Xbox360 rovat

Az Ubisoft 2015-re befejezi az előző generáció támogatását

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Game Informer

2015 után egyszerűen túl nagy erőbefektetést követelne a PlayStation 3 és az Xbox 360 platformok támogatása a francia óriáskiadónak.

Hirdetés

Az Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot egy interjúban arról mesélt, hogy az aktuális konzolgeneráció minden optimista előrejelzést lekörözött az eladásokban, már most rengeteg játékos rendelkezik Xbox One-nal vagy PlayStation 4-gyel, ez a szám pedig az elkövetkezendő hónapokban valószínűleg megsokszorozódik majd. Éppen ezért a cég úgy döntött, hogy 2015-ben befejezik az előző generáció támogatását.

2015-re befejezi az Ubisoft az előző generáció támogatását.

Idén még megéri erőltetni a régebbi konzolokat, jövőre azonban egyszerűen már túl sok energiát és pénzt emésztene fel a dolog, summázta a véleményét Guillemot. Míg tavaly a vállalat a platformokra közösen fókuszált (nem túl jó eredménnyel), addig idén már példának okáért a cég húzócímének számító Assassin's Creed is külön fejlesztést kap az előző generációra. Az egyelőre nem tiszta, hogy a kijelentés mit is takar pontosan: jövőre várhatóak e még új játékok Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, vagy idén érkeznek az utolsó nagyobb Ubisoft beruházások a régebbi gépekre? Az mindenesetre biztos, hogy egy korszak lassan, de biztosan lezárul és nem csak a franciák szerint.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.