Hirdetés

2019. október 14., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Az Obsidiannál már előkészületben volt a K.O.T.O.R. 3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VG247.com

A legújabb információkból kiderült, hogy Revan azért nem szerepelt sokat a második részben, mert a tervek szerint a trilógia záróepizódjában kapott volna ismét szerepet.

Hirdetés

Egy Eurogamer oldalnak adott podcast-nyilatkozatában árulta el Chris Avellone, hogy az Obsidian Entertainment eredetileg trilógiának tervezte a Knights of the Old Republic című játékot. Többek között Revan is azért szerepelt viszonylag kevés ideig a folytatásban, valamint azért maradt annak végén annyi kérdés nyitva, mivel ezekre a választ a trilógia végén kaptuk volna meg (Például: Miért nem pusztította el Revan az itteni infrastruktúrát? Miért akarta elérni, hogy érintetlen maradjon? És végül: Mi volt az, amit egyedül csak ő látott, és senki más?).

Chris Avellone elmondása szerint az elképzelt - ám sajnálatos módon soha el nem készült - Knights of the Old Republic 3-ban a játékos egy szimplán csak "Exile"-nak nevezett karaktert alakított volna, aki megpróbálta követni és megtalálni Revant. Az persze egyáltalán nem volt biztos, hogy végül a két szereplő találkozik-e majd egymással, mindenesetre érdekesebb lett volna, mint a jelenlegi "befejezés".

Ám az első két epizód sikere, valamint az egész Obsidian csapat akarata ellenére sem kaptak zöld utat a LucasArts-tól, Chris a mai napig nem érti, miért ragaszkodtak annyira belső fejlesztőikhez és végül mi vezetett oda, hogy nem készült el a játék. Tudatában van annak, hogy előbb-utóbb a rajongók húzni fognak egy képzeletbeli vonalat és kijelentik: "Oké, ez a játék már soha nem fog elkészülni.", és - bár ez szomorúvá teszi őket -, de ha ez az üzlet, akkor ez az üzlet.

A teljes interjú meghallgatható a fentebb linkelt forrásoldalon.

Hirdetés

Előzmények

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.