Az Amazon elspoilerezte a Batman: Arkham Knight végét?

Figyelem! A hír spoilereket tartalmazhat!

Minden bizonnyal az idei év egyik legjobban várt játéka a Batman: Arkham Knight, amely a tervek szerint véglegesen lezárja az Arkham játékok történetét. A Rocksteady Studios berkeiben készülő programhoz nem meglepő módon készül egy gyűjtői kiadás is, amelyről már korábban is lehullott a lepel. Az Amazon viszont a minap egy olyan kiadást tett előrendelhetővé, amelyben a limitált kiadású szobron a következő szöveg volt olvasható:

From a Grateful City In Memory of the Gotham Knight

A szöveget (Egy hálás várostól Gotham lovagjának emlékére) sokan úgy értelmezik, hogy a játék végén a főhős meg fog halni.

Nem tudni, hogy valójában csak technikai probléma adódott, vagy direkt került elő a fenti kép, de annyi bizonyos, hogy az Amazon rekord gyorsasággal cserélte le a képet az eredeti változatra, amelyen most már csak a The Gotham Knight felirat olvasható. Vajon tényleg elhalálozik a hős, vagy csak visszavonul a nyilvánosság elöl, hogy civilként éljen tovább? Annyi bizonyos, hogy a június 2-án megjelenő Arkham Knight lesz a Rocksteady utolsó Batman játéka.

Azóta történt

Előzmények