Assetto Corsa leárazás + update!

Másfél hónapja jelent meg az Assetto Corsa nevű új generációs hardcore autószimulátor, mely hamar nagy sikert aratott a műfaj kedvelői körében, és megjelenése óta töretlenül igen előkelő helyen szerepel a Steam eladási toplistákon. Valószínűleg tovább fokozza majd az érdeklődést, hogy most szombat este 7 óráig egy villám akció keretében 25% kedvezménnyel szerezhető be a Steam-en az Assetto Corsa!

Az Assetto Corsa az első olyan szimulátor, mely egyesíti a modern, látványos DX11-es grafikát a valóban messzemenőkig hiteles és komoly színvonalú fizikai modellezéssel. A jelenleg elérhető korai elérésű kiadásmég nem tartalmazza az teljes autó és pálya kínálatot, valamint egyelőre az elérhető játékmódok és funkció listája sem teljes, viszont a játékban szerepelő 17 autó és 9 pálya így is képes lekötni hosszú időre a játékosokat. Az új tartalmak és funkciók 2 hetes fejlesztési ciklusban érkeznek, a következő Update csomag éppen ma esedékes, melyben olyan autók lesznek elérhetők, mint a Ferrari F40Ferrari 599XX EVOBMW Z4 GT3BMW M3 E30 Group A, valamint bemutatkozik a legendás Monza is, természetesen laserscann-nelt verzióban! ;)

Ezen felül az Assetto Corsa hivatalos honlapján közzétettek egy szavazást, melyben a jövőre a szimulátorhoz lemodellezésre kerülő pályákra lehet voksolni! A listában pedig ott szerepel a Hungaroringis... szóval aki szeretné, hogy végre elkészüljön a Ring is laser-scan technológiával minőségben megvalósításban, az bátran adjon neki egy szavazatot! ;)

A multiplayer még nem elérhető, viszont a játékosok már elkezdtek gyülekezni a hazai Assetto Corsa közösség Steam csoportjában, csatlakozzatok Ti is, ha tervezitek az Assetto Corsa beszerzésért!

Azóta történt

Előzmények