Assetto Corsa hétvégi leárazás

Most hétvégén 33%-os kedvezménnyel, azaz 23,29 eurós áron szerezhető be Steamen a Kunos Simulazioni next-gen szimulátora, az Assetto Corsa! Az akció hétfő délelőtt 10 óráig tart.

Külön érdekesség, hogy a napokban jelent meg a szimulátorhoz a Nürburgring laser-scan technológiával készített teljesen hiteles virtuális mása, valamint az igencsak F1 közeli élményt és teljesítményt nyújtóLotus Exos T125 vérbeli pályaautó, mellyel most már a Forma-1 szerelmesei is kibontakozhatnak és kiélhetik magukat az Assetto Corsa-ban... de persze más kategóriákban sincs hiány a választható sport- és versenyautókból! ;)

Szintén friss hír, hogy az eddig elsősorban európai márkákat felvonultató Assetto Corsa készítői megállapodást kötöttek a Chevrolet-tel és megszerezték a legújabb Corvette modellek license-eit. A C7 Stingray 2014-es verziója ingyenes tartalomként lesz elérhető az Assetto Corsa-hoz, a C7.R verseny verzió pedig abban a szeptemberben bemutatkozó Dream Pack-ban fog szerepelni 9 másik kőkemény sportautó mellett, melyben a Nordschleife is megjelenik. Igen, jól olvastátok... a legendás és egyben hírhedt közel 22 km hosszú "Zöld Pokol" laserscan-nelt verziója is elérhető lesz az Assetto Corsa-hoz, és nem mellesleg a következő videóban szereplő McLaren P1 is elérhető lesz a tartalmak között...

Az Assetto Corsa korai hozzáférésű kiadása (béta) tavaly novemberben vált elérhető Steamen, és igen rövid idő alatt kiváltotta a műfaj kedvelőinek elismerését, emellett a Steam eladási listáin is folyamatosan igen előkelőhelyen szerepel. Az Assetto Corsa az első olyan szimulátor, mely egyesíti a modern, látványos DX11-es grafikát a valóban messzemenőkig hiteles és komoly színvonalú fizikai modellezéssel. A jelenleg elérhető verzió még nem tartalmazza a teljes autó- és pálya kínálatot, valamint az elérhető játékmódok listája sem teljes. Az új funkciók és tartalmak 2 hetes fejlesztési ciklusokban érkeznek, melyet következetesen tartanak a fejlesztők, a végleges megjelenés az év első felében várható.






katt a képre...

A multiplayer egyelőre még nem elérhető, megjelenése március végére várható. A játékosok viszont már most elkezdtek gyülekezni a hazai Assetto Corsa közösség Steam csoportjában, csatlakozzatok Ti is, ha tervezitek az Assetto Corsa beszerzését!

Azóta történt