Assassin’s Creed: Syndicate - Jövő héten érkezik Hasfelmetsző Jack

Az elmúlt hónapban immáron a PC-s játékosok is megkapták az Assassin's Creed: Syndicate című játékot, amely hamarosan egy komolyabb DLC pakkot fog kapni. A Jack the Ripper című kiegészítőben a hírhedt sorozatgyilkost kell majd elkapnunk, ehhez érkezett most egy új trailer.

A játék kiegészítő pakkjának megjelenése már nincs messze, hiszen a jövő héttől, pontosabban december 15-én jelenik meg Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re, de a PC-s kiadásra is csak december 22-ig kell várni.

Előzmények

  • Assassin's Creed Syndicate videoteszt

    Rövid, de velős videóban mutatjuk be az Assassin's Creed Syndicate harcrendszerét, karaktereit és kezelőfelületét, de kritikát is megfogalmazunk a játékkal kapcsolatban.

  • Assassin's Creed Syndicate teszt

    Megérkeztek a Frye testvérek, hogy a Londonban uralkodó káoszt felszámolják, illetve helyre tegyenek pár templomost. Gyilkos pengék és pusztító öklök cikáznak.

  • Assassin's Creed Syndicate előzetes

    Ismét orgyilkolni megyünk az év végén a viktoriánus kori Londonba, ahol az öklök puffanásától és a lovaskocsik csörtetésétől lesznek hangosak az utcák. Közeledik az Assassin's Creed: Syndicate.