Hirdetés

2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PS3 rovat / Xbox360 rovat

Assassin's Creed Rogue: kiszivárgott a prevgen játék?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GameSpot

Márciusban, az Assassin's Creed Unity bejelentésekor az Ubisoft elhintette, hogy készül egy játék a sorozatból előző generációs konzolokra is, azóta azonban néma csend van.

Amikor az Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed Unity nem érkezik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a francia vállalat elhintette, hogy mindennek az az oka, hogy a két régi generációs platformra különálló játékkal készülnek. Sokan meghökkenve fogadták a hírt, annál is inkább, mert ennél többet nem voltak hajlandóak beszélni róla, azóta pedig jó fél év eltelt és az óriáskiadónál érthetően az Unity van a fókuszban. A sajtó már temetni kezdte a projektet, amikor is most egy Svéd weboldalon felbukkant egy Assassin's Creed Rogue című program Xbox 360-ra és PS3-ra, október 27-es megjelenéssel.

Templomost alakítunk az Assassin'S Creed Rouge-ban?
Templomost alakítunk az Assassin'S Creed Rouge-ban?

Amit sejthetünk idáig a Comet kódnéven emlegetett darabról az annyi, hogy Amerikában játszódna, és egy templomost alakítanánk, aki felismerve az összefüggéseket, végül úgy dönt, hogy álcázott kettősügynökként az assassinok oldalára áll. Igen komoly esély van rá, hogy visszatér az Unityből egy az egyben kivágott hajózás, hogy összefuthatunk Haytham Kenway-el és Adewale-val is, valamint az is, hogy az Assassin's Creed 3 és a Black Flag közötti időben játszódna a sztori. Az biztos, hogy az Unity-t is októberre dátumozzák, vajon elképzelhető, hogy egy ez idáig még nem promózott Ubisoft játék bő két hónap múlva megjelenik? Minden bizonnyal legkésőbb a Gamescomon kiderül.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.