Assassin's Creed: Revelations - Késik a PC verzió

Nemrég számoltunk be róla, hogy alig egy hónappal az Arkham City megjelenése előtt jelentette be a Warner, hogy a PC verziót eltolják novemberre, de megéri a várakozást, hiszen a DX11 miatt sokkal szebb lesz a játék számítógépen mint konzolokon.

A Ubisoft most hasonló bejelentést tett, azonban a késés okát még nem hozták nyilvánosságra. Egyelőre csak annyit tudni, hogy az Assassin's Creed: Revelations PC verziója szintén egy hónappal a konzolos változatok után fog megjelenni, mégpedig december 2-án. A konzolos kiadások az eddigi terveknek megfelelően, november 15-én fognak debütálni PS3 és XBOX360 platformokon.

A bejelentést a Ubisoft Cseh nyelvű Facebook oldalán látta meg az Eurogamer oldal, így tehát már biztosra vehetjük, hogy nem kacsáról van szó, ráadásul elmondásuk szerint már júliusban is hallottak hasonló pletykákat. A Ubisoftnak egyébként is szokásává vált, hogy multiplatform játékainál elhalasztja a PC változat megjelenését, gondoljunk csak a From Dustra és a Driver: San Franciscora, mindkettő először konzolokra jelent meg. De leginkább az Assassin's Creed: Brotherhoodra igaz ez a kijelentés, hiszen ott négy hónap is eltelt a konzolos és PC-s kiadások között.

Mindenesetre az Eurogamer angol nyelvű oldalának cikkírói felvették a kapcsolatot a Ubisoft UK képviselőjével, hogy erősítse meg a terjengő szóbeszédeket. Amint tudomásunkra jut az eredmény, természetesen tájékoztatunk róla titeket.

Update: Ez meg is történt, a Game Informer oldalának (lásd az új forrásoldalt) hivatalosan is megerősítette a Ubisoft, hogy az Assassin's Creed: Revolutions PC verziója decemberben jelenik meg.

Azóta történt

Előzmények