Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Assassin's Creed: Odyssey - Leleplezték a Season Pass tartalmát

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Az évadbérlet többek között egy Atlantisz témájú DLC-t is tartalmaz, de megkapjuk a sorozat 3. részének Remaster kiadását is.

A Ubisoft bemutatta az Assassin’s Creed Odyssey 2018. október 5-i megjelenését követő bővítéseinek ütemtervét, valamint a Szezonbérlet részleteit, ami két nagy epizódikus narratív kaland mellett tartalmazni fogja az Assassin’s Creed III Remasteredet is. Emellett a játék minden Assassin’s Creed® Odyssey játékos számára ingyenesen elérhető kiegészítéseket is kapni fog, mint például a történet vezérelt és epizódikus The Lost Tales of Greece, valamint a napi és heti játékbeli események.

Az új rész a sorozat eddigi egyik legnagyobb és legambiciózusabb élő ütemtervével, minden eddiginél több sztoritartalmat biztosít a játékosoknak új, epizódikus formában, a Szezonbérlet két kiegészítőjének részeként. A játékosoknak lehetősége lesz rögtön elmerülni az új epizódokban, de akár kivárhatják az összes megjelenését is, hogy egyetlen összefüggő kalandként éljék át a történetüket.

Szezonbérlet tartalma:

 • Story Arc I – Legacy of the First Blade: Az epizódikus kaland bemutatja a játékosoknak az ikonikus rejtett penge első használóját, aki megváltoztatta a történelmet. Ebben a kiegészítőben a játékosok többet megtudhatnak az Asszasszinok eredetéről és arról, miért döntöttek úgy, hogy az árnyak mögül küzdenek. Az első kiegészítő epizódjai 2018 decemberétől kezdve körülbelül hathetente fognak megjelenni.
 • Story Arc II – The Fate of Atlantis: A második fejezetben a játékosok isteni teremtményekkel nézhetnek szembe, miközben felfedik a legendás elsüllyedt város titkait. A váratlan fordulatokkal és csavarokkal teli történet során továbbá közelebbről megismerhetik a görög mitológiát és az Első Civilizációt. A második kiegészítő epizódjai 2019 tavaszától kezdve körülbelül hathetente fognak megjelenni.
 • Assassin’s Creed III Remastered: Lobbantsd lángra az Amerikai Függetlenségi Háború szikráját Connor, a mester asszasszin szerepében, a gyönyörű és kegyetlen 18. századi Amerikában. Ahogy a véres forradalom napja egyre közeledik, a klánodat egy nagyhatalmú csoport fenyegeti, aki le akarja verni az Amerikai Függetlenségi Háborút, és átvenni az uralmat a tizenhárom kolónia felett. A falud pusztulását látva arra az elhatározásra jutsz, hogy életedet a szabadság kiharcolásának szenteled, ennek eléréséhez pedig egy évtizedig tartó küldetésre indulsz. Az Assassin’s Creed III Remastered 2019 márciusában fog megjelenni és az alábbiakat is tartalmazza:
  • A játékhoz megjelent összes DLC: Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack és Tyranny of King George
  • Assassin’s Creed Liberation Remastered

A Remastered kiadás 4K és HDR támogatást is tartalmazni fog PS 4, PlayStation 4 Pro, Xboxo One, Xbox One X és PC platformokon, a magasabb felbontás, új grafikai motor és számos egyéb fejlesztés mellett, de a játék mechanikái és ergonómiája ugyancsak frissítve lesz. Az Assassin’s Creed III Remastered az Assassin’s Creed Odyssey Szezonbérlet részeként, vagy külön is megvásárolható lesz.

A Szezonbérlet az Assassin’s Creed Odyssey Gold Edition kiadásának részeként, vagy külön is megvásárolható.

A Szezonbérlet tartalmai mellett a megjelenését követően az Assassin’s Creed Odyssey minden játékos számára ingyenes kiegészítéseket is kapni fog, köztük:

 • The Lost Tales of Greece: Ingyenes epizódikus küldetéssorozatok, melyek a kiegészítők epizódjainak megjelenése között válnak elérhetővé, folyamatosan új történeteket és felfedeznivalókat biztosítva a játékosoknak. A küldetések során találkozhatsz az Assassin’s Creed Odyssey világának új és már ismerős karaktereivel egyaránt.
 • Rendszeres játékbeli események: Minden héten egy új epikus hajó vagy zsoldos fog megjelenni, új kihívást biztosítva a játékosoknak. A napi és heti megbízatásokkal a játékosok egész Görögország-szerte teljesíthetnek új küldetéseket.
 • Sok egyéb frissítés, köztük legyőzésre váró új óriások, mitikus lények és a New Game Plus mód nyújt állandó kihívást a játékosoknak, valamint lehetőséget, hogy döntéseikkel alakítsák történetüket.
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.