Assassin's Creed IV: Black Flag - Nem lesz benne Online Pass

Tegnapelőtt írtuk meg, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag című játékban helyet kap a Uplay Passport rendszer, ami voltaképp az Electronic Arts által 2010 elején bevezetett 10-dolláros stratégiaként indult, majd később Online Pass-ként vált ismertté. Azóta sok kiadó csatlakozott a programhoz, köztük a Ubisoft is, mivel meglátásuk szerint ezzel csökkenthető a használt játékok kereskedelme által okozott bevételkiesés.

Miután megjelent a hír, hogy az Assassin's Creed IV-ben az Online Pass nemcsak a multit, hanem az egyjátékos tartalmak bizonyos részét is elzárja a használt példányokkal rendelkezők elől, a játékosok nem fogadták kitörő örömmel a hírt. Ezért a Ubisoft egy nyilatkozatot adott ki, melyben közölték a rajongóikkal, miszerint minden Assassin's Creed IV tulajdonos mostantól ingyen töltheti le a Uplay Passport kódot, ami feloldja az elzárt tartalmakat.

Azt is elmondták továbbá, hogy teljes egészében megszüntetik a Uplay Passport rendszert is, vagyis mostantól kezdve az összes Ubisoft játékban mindenki ingyen hozzáférhet a multis tartalmakhoz. Aki pedig azóta már vásárolt Uplay Passport kódot a Black Flag-hez, az lépjen kapcsolatba a helyi Ubisoft terméktámogatási oldallal.

Azóta történt

Előzmények