Assassin's Creed 2 infómorzsák UPDATE

Update: Megérkezett az első kép a főhősről, a Gameinformer címlapján.

 

Főhősünk ezúttal Ezio Auditore de Firenze lesz firenzei nemes 1476-ból. Innen már tudhatjuk, hogy Altair -ha csak valami természetfeletti dolog nem történik, vagy nem lesz több idősík- kimarad a játékból, hiszen vele 1191-ben tevékenykedtünk.

Számtalan fegyver áll majd a szolgálatunkra, két típusú kard, kalapács, balta, lándzsa, buzogány, két kis penge. Hősünk ezúttal az úszással is megismerkedik, és még Da Vinci repülő alkalmatosságát is kipróbálhatjuk, valamint meglátogathatjuk a játék során a mester műhelyét is.

A napszakok váltakozni fognak, amit 16 misszió közben tapasztalhatunk, és ez idő alatt olyan hírességekkel futhatunk össze mint Machiavelli, Caterina Sforza vagy Lorenzo de Medici. Ezúttal sokkal komolyabb feladatokat kell majd teljesítenünk és elmaradnak az egyszerű küldetések.

Lehetőségünk lesz ellenfeleinket a saját fegyvereikkel átküldeni a másvilágra, akik számtalan formában fognak megjelenni az új részben. A különféle típusú katonák, különféle viselkedési formákat fognak használni és eltérő gyenge pontjaik lesznek. Ezen kívül, ráadásul most már átkutatják a rejtekhelyeket, ezzel nehezítve és egyben valósághűbbé téve a küldetéseinket.

Azért természetesen visszaköszönnek majd bizonyos dolgok az előző részből is, mint például a torony tetejére való felmászás vagy a lovaglás. Érdekesség még, hogy a játékon 240 ember dolgozik.

Azóta történt