2019. augusztus 20., kedd

Gyorskeresés

Assassin's Creed III: Kontroller nélkül nehéz lesz PC-n játszani

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: DSOGaming.com

A Ubisoft nem kíván megfelelő egér+billentyűzet támogatást tenni a játékba, inkább arra buzdítanak, vegyünk kontrollert. A játékosok petíciót indítottak.

Hirdetés

A most napvilágra került információk azt sugallják, hogy minden PC-s játékos kénytelen lesz vásárolni magának egy kontrollert is, amennyiben hatékonyan szeretné irányítani Connort a legújabb Assassin's Creed játékban.

A Ubisoft kreatív igazgatója, Alex Hutchinson ugyanis egy GameSpy oldalnak adott interjújában elárulta: nem úgy látja, hogy a cég nagy erőfeszítést áldozna a megfelelő, egérrel és billentyűzettel történő irányítás beállítására. Alex Hutchinson elmondása szerint, amennyiben PC-n szeretnénk játszani az Assassin's Creed III című játékkal, abban az esetben mindenképp szerezzünk be egy kontrollert is.

A játékosoknak természetesen nem tetszik ez a hozzáállás, máris egy petíciót nyújtottak be a Ubisoft felé, melyben megfelelő PC-s támogatottságot kérnek az Assassin's Creed III-hoz. A DSOGaming.com oldal cikkének szerzője szerint jogos a felháborodás, hiszen a legtöbb kiadó képes megfelelő támogatást írni PC-s játékaihoz.

Végezetül még annyit is megemlít (Erről én nem találtam megerősítést, de még szétnézek), hogy az Assassin's Creed III októberi megjelenései között nem szerepel a PC platform, tehát várhatóan itt egy újabb késéssel kell majd számolnunk. Ezt a GameSpy oldalon lévő interjú alján látható kérdésekből és megjegyzésekből is látni. Habár ott a Ubisoft illetékese nyomatékosan kijelenti, hogy a PC verzió valóban megjelenik október 30-án. Majd elválik.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.