Assassin's Creed III: Első képek és artok

Holnapután fogja leleplezni új Assassin's Creed játékát a Ubisoft, a Game Informer magazin pedig elsőként fog róla képeket bemutatni. Azonban úgy látszik, valakinek sikerült szereznie párat az újság képei közül, melyeket feltöltött az internetre. Az alábbi képek között akad pár, ami ingame felvételnek tűnik, de persze ez majd csak hétfőn válik biztossá, amikor hivatalosan is bemutatnak valódi screenshotokat a játékból.

Azt már a múltkor kikerült dobozképből is nagy bizonyossággal megállapíthattuk, hogy a játék az amerikai függetlenségi háború idején, a 18. század közepén fog játszódni. A főhős személyét illetően az már első pillantásra látszott, hogy egy indián születésű fiatalemberről lehet szó, a viselete és fegyverei erről ékesen tanúskodtak.

Az új képekkel együtt pár friss részlet is kiderült róla, melyek szerint ő egy indián anyától és angol apától született félvér, akit magát csak Connor-nak hívja. Az indiánok, akik felnevelték, a Ratohnhaké:ton (Ejtsd: Ra-doon-ha-gay-doo) nevet adták neki. Főhősünk faluját a telepesek kifosztották és elpusztították, ezért Connor felesküdött az ellenük harcoló franciák szolgálatára (A Ubisoft ismeretében ez nem meglepő fordulat, hiszen ők is franciák, ugyebár).

Az Assassin's Creed III története 1753 és 1783 között fog játszódni Boston-ban és New York-ban, a bejárható terület pedig nagyjából másfélszer akkora lesz majd, mind az a Brodherhood esetében volt. A Ubisoft ígérete szerint a játékban nagy szerep jut majd a változó időjárásnak, valamint a vadászatnak is.

A kiszivárgott információk között olyan is volt, ami a játék felújított grafikus motorjáról szólt, többek között az engine immár képes akár több ezer karakter egyidejű mozgatására is, így valóban grandiózus méretű ütközeteknek lehetünk szemtanúi.

A kikerült képeket megtekinthetitek az alábbi galériában: Assassin's Creed III képek

Azóta történt

Előzmények