Assassin's Creed III: DLC Season Pass megerősítve

Az Assassin's Creed III is csatlakozott azoknak a játékoknak a sorába, melyekhez a rajongók egyben megvásárolhatják a később érkező DLC csomagokat, egyetlen pakk formájában. A Season Pass névre keresztelt lehetőség nem új keletű, mostanában egyre több kiadó ajánlja fel ezt a játékosoknak.

Lényege, hogy - az Assassin's Creed III esetében - 30 USD leszurkolásáért cserébe a később megjelenő prémium tartalmakat egyből letölthetjük, általában pár nappal a hivatalos megjelenés előtt, ráadásul így egyben kifizetve az áruk kedvezményesebb, mintha külön-külön vásárolnánk meg azokat.

A PlayStation Store kínálatában már fel is bukkant az Assassin's Creed III Gold Edition nevű kiadás, ami tartalmazni fogja ezt a Season Pass kódot is, tehát gyakorlatilag olyan lesz, mintha a GOTY változatot vennénk meg elővételben (Már ha ebben valóban benne lesz az összes későbbi DLC). Ezért a kiadásért 90 USD-t kell fizetnünk (60+30), de látni olyat is, ami az AC3: Liberation játékkal együtt 120 USD-ért megvásárolható egyetlen csomagban.

Arról egyelőre nincs hír, hogy vajon PC-n, XBOX360-on és Nintendo Wii U-n elérhetők lesznek-e ezen lehetőségek, de amint pontos információkkal tudunk róla szolgálni, értesítünk benneteket. Az Assassin's Creed III megjelenése PS3-ra és XBOX360-ra október végén, PC-re november végén, Nintendo Wii U-ra pedig a konzol megjelenésekor lesz várható.

Azóta történt

Előzmények