Assassin’s Creed: Ezio Collection - Készül a korábbi részek remaster kiadása?

Bár korábban már többször volt róla szó, hogy érkezik egy Assassin's Creed kollekció az aktuális gépekre, idén júniusban kiderült, hogy az Assassin's Creed Collection kicsit mást takar, mint amire számítottunk. Most azonban ismét felcsillant a remény, hogy a régi részeket viszontláthatjuk majd, ugyanis a koreai korhatár-besorolás oldalán feltűnt az Ezio Collection Xbox One és PlayStation 4 verziója.

Természetesen hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, de nem ez lenne az első eset, hogy hasonló oldalak buktatnak le egy-egy játékot, így csak idő kérdése, hogy mikor reagál majd az Ubisoft.

Azóta történt

Előzmények

  • Assassins's Creed: Rogue teszt

    A Unity-vel nagy pofont kapott a sorozat, de hiába csak gyengébb gépekre jelent meg a Rogue, némiképp kiköszörüli a csorbákat.

  • Assassin's Creed Rogue: kiszivárgott a prevgen játék?

    Márciusban, az Assassin's Creed Unity bejelentésekor az Ubisoft elhintette, hogy készül egy játék a sorozatból előző generációs konzolokra is, azóta azonban néma csend van.

  • Assassin’s Creed IV: Black Flag - PS3 Teszt

    Az Assassin’s Creed menetrendszerűen, PC mellett idén az egymást váltó konzolgenerációk minden képviselőjére is megjelenő folytatásból a PS3 változatot próbáltuk ki.