Assassin's Creed - Brotherhood Launch Party (GameStop, Budapest)

Magyarországon szerencsénknek hála manapság egyre gyakrabban hallhatunk nagy címek megjelenése mellé csapott ekszkluzív nyitóbulikról, un. "Launch Party"-król, amik eddig,szokásukhoz híven sajnos csak fővárosunkban, Budapesten voltak elérhetőek. A "trend" hála istennek megdőlni látszik, hiszen a cikk témájául szolgáló Assassin's Creed - Brotherhood premier bulija immáron az ország több, nagyobb vidéki városában is megrendezésre került, példánknak okáért, a teljesség igénye nélkül megemlíthetjük Győrt, vagy éppenséggel Szegedet is.

További képekért katt ide!

Az összes közül természetesen a budapesti, a GameStop konzol szaküzletben megrendezett volt a leglátogatottabb, hála a jó marketinges kampánynak és a pontos, jól megtervezett szervezésnek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy tömve volt az üzlet, sőt az utcán is sorban álltak a bejutásért gamer társaink, csak hogy megkaparintsák ingyenes napi (esti?:) Monster adagjaikat és hogy benevezhessenek a ropi evő versenyre, vagy részt vegyenek a nyereményjátékokon.

További képekért katt ide!

A Gamepod stábja ismét forgatott; videóztunk, fényképeztünk nem is keveset, a technikai bakikért ismét elnézést kérünk, de legyen ennyi elég a szócsépelésből, beszéljenek helyettünk a videók, merthogy ismételten kettő van.
Egy a Party-ról magáról, a résztvevőkről, ill. egy másik csak interjúkat tartalmazó különkiadásról az Antec képviselőjével, Kristóf Antallal a GameStop marketing menedzserével és Bálinttal, az Insane zenekar lead vocalist-jával, mindenképpen nézzétek meg őket, érdemes!

További képekért katt ide!

S persze nem utolsósorban köszönjük mindenkinek a részvételt és az interjúkat, még találkozunk a közeljövőben! ;)

Jó szórakozást a videókhoz...

Gamepod Tv! - Assassin's Creed - Brotherhood Launch Party 2010.11.18 - 19 GameStop Budapest (Part 1)

Gamepod Tv! - Assassin's Creed - Brotherhood Launch Party 2010.11.18 - 19 GameStop Budapest (Part 2)

... ill. az "extra" iNSANE - Ready To Kill Track-jéhez! Nemsokára tesztel is jelentkezünk természetesen a Brotherhood-ról!

Azóta történt