Assassin's Creed 3: Ingyen második rész a PC verzió elővásárlóinak

Hamarosan megjelenik PC-re is a Ubisoft nagy sikerű Assassin's Creed sorozatának harmadik epizódja, ami konzolokon egy ideje már kapható és az értékelések alapján nagyon jó játéknak tűnik. Habár még pár napot várniuk kell a PC-seknek, ám azon felül, hogy a kiadó ígérete szerint az ő verziójuk támogatni fogja a DirectX11-et, ráadásul nagyobb felbontású textúrákkal is fog rendelkezni, most még egy okkal több lett arra, hogy előrendeljék az Assassin's Creed 3-at PC-jükre.

Aki a Ubisoft Store Online áruházban vásárolja elő az Assassin's Creed 3 című játékot, az ajándékba kapja mellé a második részt is. Az eredetileg 20 Euróba kerülő AC2 természetesen csak akkor adódik hozzá az accountunkhoz, ha a harmadik részért már előre kicsengettük az 50 Eurós vételárat. Az akció természetesen a dobozos termékekre nem vonatkozik.

A Ubisoft fórumán egyéb technológiai részleteket is közöltek az Assassin's Creed 3 PC verziójával kapcsolatban. Ezek szerint a program támogatni fogja a több monitort és az extra széles kijelzőket, mind AMD Eyefinity, mind pedig nVidia Surround támogatás mellett. Nagyobb felbontású textúrák, tesszelláció támogatása, megnövelt LOD minőség, jobb Ambient Occlusion és nagyobb felbontású, finomabban kidolgozott árnyékok jellemzik majd a számítógépes változatot.

Az Assassin's Creed 3 PC verziójának megjelenése november 22-én várható.

Azóta történt

Előzmények