Arkham City: Catwoman DLC jár minden új kópiához

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Batman: Arkham City című szuperhősös akciójáték is az EA által csak "10 dolláros stratégiának" hívott akció elveit követi, azaz szintén hasonló Online Pass rendszert használ a használt játékok helyett új kiadások vételére buzdítás érdekében. Akik rendelkeznek ilyen kóddal, azok ingyen tölthetnek le hozzá extra tartalmakat, míg akik használtan veszik a játékot, azok 10 dollár ellenében kaphatnak hozzá Online Pass kódot.

Tehát aki újonnan vásárolja meg a játékot és rendelkezik Online Pass kóddal, az ingyen letöltheti a Catwoman DLC-t is. Ez minden egyes példányt érint, tehát a normál kiadástól kezdve a Limited és a Collector's Edition mellé is jár majd a DLC. Akik viszont használtan vásárolják meg a programot, azoknak 800 MS Pontot (XBOX) vagy 10 USD-t (PS3, PC) kell fizetniük az Online Pass kódért (Ez kb. 2600 HUF).

Fontos megemlíteni, hogy a korábban látott hírekben szereplő információk, miszerint a játékban lehetőségünk lesz Macskanőt is irányítani néhány helyszínen, kizárólag a DLC tulajdonosainak számára lesznek igazak. Ugyanis a Catwoman DLC nélkül csak összefutunk vele pár küldetés során, irányítani nem fogjuk tudni őt. Kapunk négy, teljesen egyedi küldetést és lehetőségünk lesz végigvinni a Challenge pályákat is Macskanő bőrébe bújva, ha rendelkezünk a Catwoman DLC-vel.

Azt sem árt észben tartani, hogy az Online Pass mellett különféle előrendelési akciók keretében egyéb extra tartalmakhoz (A CD Galaxisnál pl. a Joker's Carnival DLC-hez) is hozzájuthatunk, így duplán megéri a használt játék helyett új mellett döntenünk.

Azóta történt

Előzmények