Arkham City: A nagy terület miatt kell bele annyi rossz fiú

Akik várják már a Batman: Arkham City című játékot, és figyelemmel kísérték eddigi cikkeinket, azok emlékezhetnek rá, hogy eddig legalább fél tucat olyan főbb ellenfelet mutattunk be nektek, akikkel biztosan találkozni fog Batman és/vagy Catwoman a végigjátszás közben.

A Rocksteady elmondása szerint azért van ennyi rossz fiú az Arkham City-ben, mert a játék egy hatalmas, teljesen nyílt világgal fog rendelkezni, ezért biztosítaniuk kellett Batman számára az "elfoglaltságot" (Magyarán, hogy ne unatkozzunk a játékban).

Azt is elmondták, hogy Catwoman pedig többek között azért lett játszható karakter, mert néha a hőst irányító játékos is szeretne változatosságképpen belekóstolni a "csintalan" dolgokba is, így Macskanőt irányítva főleg a tehetősebbek kifosztásával és hasonló csínytevésekkel leszünk elfoglalva, valamint nem kell majd állandóan mások segítségére sietnünk.

Az Arkham Asylum végigjátszása során csak ritkán volt alkalmunk bejárni nagyobb, nyílt területeket, míg a folytatásban ezt szabadon megtehetjük, a készítők szerint többek között ezért is nem volt már elég, hogy csak Joker és Harley Quinn keserítse meg életünket. Több rossz fiú kellett, Two-Face, Penguin, Mr. Freeze és a többiek, valamint szükség volt Catwoman szerepeltetésére is, hogy néha kicsit felkavarja a dolgokat.

A Batman: Arkham City megjelenése október 21-én várható PS3-ra és XBOX360-ra, míg a PC verziót elcsúsztatták novemberre, de hogy pontosan mikor érkezik, arról egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények