Arcane trailer a világ legnagyobb épületén

Az animációs sorozat első epizódja alig négy nap múlva debütál Netflix-en.

Napok vannak már csak hátra a League of Legends világát felkaroló animációs sorozat, az Arcane megjelenéséig, a Riot Games pedig bejelentette a RiotX Arcane eseményt, amely magába foglalja az összes játékukat, és más, külső eseményeket is. A Riot Games a League of Legends világbajnokság döntőjét, és az Arcane debütálását a LoL játékosok igazi ünnepének tekinti. Ez alkalomból két további különleges eseménnyel készültek a világ több táján is. November első felében 6 nagyvárosban - Párizs, London, Madrid, Isztambul, Szingapúr és Los Angeles - megrendezésre kerül egy Hextech Expo névre keresztelt esemény, ahol a látogatók a Riot Games újdonságaival ismerkedhetnek meg. Az expón túl a Riot Games a világ egyik legikonikusabb és egyben legmagasabb épületét, a dubaji Burj Khalifát is Arcane köntösbe öltöztette.(Konrétan lejátszottak egy trailert az épület oldalain)

A RiotX Arcane esemény viszont olyat is hoz, amire eddig nem volt példa, League of Legends tartalom jelenik meg egy másik játékban, a PUBG Mobile-ban. Jinx, Vi, Caitlyn és Jayce tiszteletüket teszik a battle royale világában.

Az esemény már elkezdődött, ahogy pedig az Arcane új részei hétről-hétre megjelennek, az event is úgy kapja meg az új tartalmakat. A sorozat első epizódja november 7-én, magyar idő szerint 03:00-kor válik elérhetővé, ám előtte, a november 6-án 14:00-kor kezdődő League of Legends világbajnokság döntője is izgalmas, tematikus produkciókkal várja a nézőket.

Azóta történt