Aranylemezre került a Tomb Raider

Immár végre hivatalosan is elkészült a Tomb Raider széria legújabb epizódja. A Crystal Dynamics büszkén jelentette be, hogy aranylemezre került a játék, így minden készen áll a március ötödikén esedékes megjelenésre. A készítők beleadtak apait-anyait Lara Croft legújabb - egyben legelső - kalandjába, és nagyon büszkék művükre. A rajongóknak pedig külön megköszönték, hogy az első koncepciós tervek megjelenése óta lelkesen támogatják őket.

- "Hosszú út volt, és teljesen olyan érzés tölt el bennünket, mintha veletek együtt tettük volna ezt meg," - írta a rajongóknak Facebookon a Crystal Dynamics stúdiófőnöke, Darrell Gallagher. - "Köszönjük a kitartó lelkesedést és támogatást, amivel azóta is folyamatosan elárasztotok bennünket, mióta először mutattuk be a világnak új elképzelésünket a Tomb Raiderrel kapcsolatban. Nagyon boldog vagyok, hogy tudathatom veletek: az elmúlt évek izgalmas és kihívásokkal teli kalandjának immár a végső szakaszába érkeztünk. Most már itt az ideje, hogy ti is kézbe foghassátok a játékot. Szívből reméljük, hogy élvezni fogjátok. Szerintünk biztosan, nagyon büszkék vagyunk az új Tomb Raider játékra."

A Tomb Raider játékok történelmében először immár többjátékos móddal is rendelkezni fog a program, melynek lehetőségeiről a fentebb linkelt videóban mesél az egyik fejlesztő. Lara Croft legújabb kalandjának megjelenéséig már egy hónap sincs hátra, a játék március 5-én érkezik meg PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények