Aranylemezen az Alien Isolation

Az elmúlt hónapokban a vásárlók közel sem kapták fel olyan hirtelen a fejüket egy új Alien játék bejelentésére, mint néhány évvel korábban. Mindez sajnos a legutóbbi ilyen cím, az Aliens: Colonial Marines megjelenésének és a körülötte kialakult botránynak volt köszönhető. Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy a végső kiadás közel sem hozta el nekünk azt a minőséget, amit korábban a készítők ígértek. A játék ráadásul tele volt hibával, amik a rengeteg patch után nagyjából eltűntek ugyan, de a vásárlók így is átverve érezhették magukat. Többek között emiatt is fogadták sokan kétkedve az új Alien játék, az Isolation bejelentését.

Az sztori szerint 15 évvel járunk az első mozifilmben történtek után, amikor is Amanda Ripley azt tervezi, hogy kideríti, mi is történt eltűnt édesanyjával. Így jut el a Nostromo űrhajóra, ahol aztán ő is találkozik az ikonikussá vált bestiával.

A fejlesztők legújabb bejelentése szerint a játék aranylemezre került, sorozatgyártásra kész. Így szinte teljesen bizonyos, hogy az október 7-én várható megjelenés tartható lesz.

Azóta történt

Előzmények