Áprilisi bohóságok

Az április elseje hagyományosan az átverések, apró, vagy nem is annyira apró tréfák időpontja mindenhol - nincs ez másként a videojátékokkal foglalkozó sajtóban sem. Összegyűjtöttük a tegnapi nap termésének legjavát, vannak köztük grandiózus darabok is.

Kezdjük rögtön a BLIZZARD-dal: ők mindig is élen jártak az április tréfákban, és most is kitettek magukért. Bejelentettek egy új World of Warcraft hero-classt, sőt, Guitar Hero Class-t - a BÁRDOT.

Fény derül egy új Startcraft 2 egységre: jön a TAUREN MARINE.

A Diablo sem maradt ki a szórásból: karácsonykor érkezik a DIABLO LOOT PINIATA

Végül pedig a legjobb: felibbent a fátyol a World of Warcraft konzolos verziójáról. World of Warcraft: Molten Core. A trailer isteni:




A világ egyik leglátogatottabb online játékmagazinja, az IGN sem aprózta el idén - legyártottak egy epikus The Legend of Zelda film trailert. Ilyen, amikor kisebb vagyont tudsz költeni az áprilisi poénodra...




A Konami és a Ubisoft közös poénja az Assassin's Gear: Kojima és Jade Raymond szerelemgyermeke akcióban, avagy Altair Snake kalandjai videóformában. Kötelező:




A végére pedig egy saját felfedezés: áprilisi szívatás, játékon belül. Lovas kolléga éppen a napi rendes köreit futotta a Football Manager 2008-ban, amikor váratlanul kőkemény, 500 millió fontos támogatásról kapott értesítést. A levélre kattintva ez fogadta - gonosz: