APB: All Points Bulletin - Game Over

A Realtime Worlds csapata tegnap bejelentette, hogy az APB: All Points Bulletin című MMORPG játékuk szerverei hamarosan végleg leállnak. Ezért most bárki ingyenesen játszhat az APB-vel, amíg csak le nem állítják. Arról nincs információ, hogy ez pontosan mikor fog bekövetkezni, de az egyik friss közlemény szerint 24 órán belül ez már várható, így aki még szeretne egyet játszani a barátaival, az jobban teszi, ha siet.

Az APB nem élt meg hosszú időt, a játék idén július elsején jelent meg Európában, és hamarosan végleg leáll. Az APB jelenleg 130.000 aktív előfizetővel rendelkezik, akik átlagosan havi 28 dollárt fizettek azért, hogy játszhassanak. De ennek most vége, 24 órán belül leállnak a szerverek, addig még van idejük a baráti közösségeknek, hogy elbúcsúzzanak egymástól.

Egyes források szerint a Realtime Worlds maga is komoly anyagi gondokkal küzd, így elképzelhető, hogy az APB leállítása csak az első lépés a stúdió teljes bezárása felé. Habár erről még kézzelfogható információk nincsenek, mindenesetre nagy kár lenne, ha az eredeti Crackdown-t is készítő csapat végleg eltűnne a süllyesztőben.

Megjegyzés: A forrásul szolgáló hír a cikk írásának pillanatában már majdnem fél napos, így az is előfordulhat, hogy mire ez a hír megjelenik, már le is álltak a szerverek.

Azóta történt

Előzmények