Anime előzetes a Pokemon Omega Ruby és Alpha Sapphire-ből

A Pokemon Ruby és Sapphire erdetileg még 2002-ben jelent meg Nintendo Game Boy Advance kézikonzolra. A páros osztatlan sikert aratott a rajongók körében, egyesek a mai napig játszanak vele, ami a japán emberek Pokemon iránti rajongását és a játékot ismerve egyáltalán nem meglepő. A Nintendo idén májusban ennek megfelelően döntött, hogy a két programot teljesen felújítja kiadja a Nintendo 3DS kézikonzolra.

A felújítás híre egyébként nem érte váratlanul a rajongókat, ugyanis már a Pokemon X és Y-ban is láthattunk utalásokat a korábban látott helyszínekre. Kezdetben nem is volt biztos, hogy milyen történetet is kap a duó, azonban a bejelentés után röviddel már kész tényként közölték, hogy a régi klasszikusok felújítása várható. A premier november 21-én lesz Észak-Amerikában, míg Európába egy héttel később kerülnek a boltok polcaira az új köntösbe bújtatott klasszikusok.

Azóta történt

Előzmények

  • Tokyo Game Show - a harmadik nap

    A japán fővárosban megrendezett kiállítás harmadik napján olyan szoftvereket néztünk meg, amelyek valószínűleg sosem hagyják majd el a szigetországot.

  • Tokyo Game Show - a második nap

    Folytatjuk helyszíni riportunkat Japán legjelentősebb gamer kiállításáról, amelynek második napján öt olyan címmel is találkoztunk, amelyek elvarázsoltak minket.