All Points Bulletin: Előfizetési módok

A Realtime Worlds online akciójátéka, az All Points Bulletin július elsején fog megjelenni Európában. Ebben az MMO játékban a játékosok vagy a bűnözőket, vagy az őket kergető rendőröket alakítják majd.

Most fény derült a játék előfizetési terveire is, és megtudhattuk, hogy sajnos a korábbi feltételezésekkel ellentétben, mégis csak kell havidíjat fizetni majd a játékért. Az 50 dollárba kerülő játék megvásárlásakor ötven órányi ingyenes játékidőt kapunk, de ha ez lejárt, akkor két választásunk van, mellyel meghosszabbíthatjuk a játékidőnket:

Az egyik megoldás az úgynevezett "pay-as-you-play" módszer, ami annyit jelent, hogy fizess, ha játszol. Az 50 dollárért kínált játék 50 órányi ingyenes játékidőt tartalmaz, de ebben az esetben az óra csak akkor ketyeg, ha az úgynevezett "Action" területeken járunk. Amennyiben csak a barátainkkal akarunk csevegni, akkor a "Social" területeken bármeddig lehetünk, mert ilyenkor az óra megáll. Persze ezeken a helyeken nincs lehetőségünk harcolni.

A másik lehetőség a havi előfizetés, ilyenkor 9,99 dollárt kell fizetnünk havonta, és mellette kedvezményes áron tudunk 90 és 180 napra is előfizetni, valamint állítólag bizonyos teljesített feladatok után is jár majd extra játékidő, de erről még nem derült ki információ.

Azóta történt

Előzmények