All Points Bulletin: bétateszt

A Realtime Worlds játéka, az All Points Bulletin egy MMO-GTA hibrid játéknak tűnik, ahol a bűnözők vagy a rendfenntartók oldalán harcolhatjuk végig a bandaháborút.

APB

Minden szerver 10 ezer játékosnak ad majd otthont, akik egy 100 kerületre osztott városban mozognak. Egy harci kerületben egyszerre 100-an, egy szociális kerületben 250-en lehetnek egyszerre; vagyis a játék az erősen instance-olt, PvP-központú sandbox MMO-k sorát fogja gyarapítani. Az ígéretek szerint mind karaktereink kinézetét, mind a használt autókat, mind a játék közben hallható zenéket részletesen testre szabhatjuk; az utóbbi elősegítéséért beépített zeneszerkesztő is elérhető lesz majd.

A legjobbak neve a tervek szerint szerverszinten ismert lesz majd egy ranglista segítségével; az még nem ismert pontosan, hogy mi alapján lehet majd itt előre haladni. A tervezett megjelenési időpont 2010 első féléve; először PC-re várható majd, de korábban szó volt egy Xbox360-as verzióról is (ez a mostani információk szerint később jelenik csak meg, mivel a konzolos változat fejlesztése más megközelítést igényel, mint a PC-s verzióé), a kiadó az EA. Az előfizetés módja még nincsen eldöntve - de a Realtime közlése szerint a megszokott havidíjas megoldás biztosan nem várható ebben az esetben.

A játék bétatesztelésére még lehet jelentkezni, méghozzá itt. Az eddigi utolsó trailer így néz ki:

Azóta történt

Előzmények