Alig két hónap múlva, novemberben jön a Football Manager 2023

A széria végre elérhető lesz a megszokott platformok mellett PlayStation 5-ön és Apple Arcade-on is.

A Sports Interactive és a SEGA ikonikus szériájának következő címe, a Football Manager 2023 november 8-án jelenik meg most még több platformon és eszközön, többek között PlayStation 5 és Apple Arcade platformokon most először. A sorozat történetében most először a világ vezető futball menedzsment-szimulátor széria mélysége és drámája megérkezik PS5-re. A Dualsense kontrollerre optimalizálva, az FM23 Console a PC/Mac verzióval együtt jelenik meg.

Egy év kihagyás után a népszerű Touch sorozat az Apple Arcade platformon keresztül tér vissza az Apple készülékekre. Akár iPhonet, akár iPad-et, Mac-et vagy Apple TV-t használva, az Apple Arcade előfizetők nyomot hagyhatnak a pályán és azon kívül egyaránt az FM23 Touch-ban.

Miles Jacobson-t, a Sports Interactive Studio Directorát idézve: “Az FM23 egy újabb szignifikáns lépést jelent a Football Manager szériának azzal, hogy két új platformon is debütál. A rajongók régóta kérik tőlünk, hogy adjunk ki egy PlayStation verziót, így izgatott vagyok, hogy ezek a játékosok most végre megtapasztalhatják milyen futball menedzsernek lenni.”

“A döntésünk, hogy nem jelentetjük meg a Touch játékot iOS-re vagy Androidra 2021-ben nagyon nehéz volt, néhány rajongóknak pedig nagy csalódást okozott. Ez az izgalmas együttműködés az Apple Arcade-del lehetővé teszi, hogy egy népszerű címet hozzunk el egy számunkra, mint stúdió és az FM közösség számára is logikus módon.”

Az FM23 közelebb viszi a rajongókat a gyönyörű sport minden aspektusához, kezdve a lelátók rajongókkal való feltöltődésétől egészen a játékosmegfigyelőkig, játékosokig, más menedzserekig és az újonnan licencelt tornákig, mint az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga vagy az UEFA Konferencia Liga. A Football Manager közösségi média felületein, a hivatalos weboldalán és az FMFC-n keresztül a következő hetekben új játékfunkciók lesznek bejelentve.