Aliens vs. Predator - Vágatlanul jelenhet meg Ausztráliában!

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a SEGA ausztráliai részlege tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy a játék a PEGI 18+ jelölés helyett Ausztráliában megkapja a MA 15+ besorolást, és így megvásárolható legyen az ottani játékosok számára is.

Darren Macbeth, a SEGA Australia vezetője a Kotaku-nak bejelentette a minap a jó hírt, miszerint a SEGA elérte azt, amit a Valve és az EA nem tudott a Left 4 Dead 2 kapcsán: a játék módosítások nélkül jelenhet meg Ausztráliában is:

"Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy bejelenthetjük a kéréseink sikerét. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a játékot teljes egészében adhatjuk ki, anélkül hogy bármit is eltávolítanánk vagy megváltoztatnánk benne. Ez egy nagy győzelem az ausztrál játékosok számára. Gratulálunk a Classification Review Board-nak a játék komplexitásának tisztán látása nyomán hozott, és a modern ausztráli játékosok elvárásaival párhuzamos döntéséhez."

Most, hogy az Aliens vs. Predator Ausztráliában MA 15+ besorolást kapott, a 15 évesnél idősebb ausztrál játékosok is megvásárolhatják a játékot, ráadásul semmilyen változtatást vagy vágást nem fog az ottani verzió tartalmazni a többihez képest. És mivel vágatlan lesz a játék, így a PC verzió ugyanúgy megjelenhet MA 15+ jelöléssel, mint a konzolos. Gratulálunk mi is a SEGA ausztráliai sikeréhez, azonban mindezek ellenére az Aliens vs Predator Európában és a többi régióban ugyanúgy 18+ besorolással fog megjelenni, ahogy eddig is.

Azóta történt

Előzmények