Aliens vs. Predator - a Rebellion úgy véli jól dolgoztak

Nemrégiben megjelent a közelmúlt egyik legjobban hypolt játéka az Aliens vs. Predator, ami a Rebellion szerint jól sikerült, mivel kereskedelmileg is sikert értek el és a kritikusoknál is. Bár ez utóbbi a múltkori listával összevetve aligha állja meg a helyét, de Jason Kingsley szerint mindössze csak három Amerikai lap húzta le a játékukat, ha azokat nem vennénk számításba egy átlagosan jó játékot kapnánk. Tény, hogy a 1UP, Gamespy, Gamespot értékelések valóban nagyon szigorúak lettek, de valljuk be azokon kívül is akad az általunk összeállított listában is még bőven gyengébb pontszám.

Ennek ellenére tény, hogy a játék a brit eladási listák élén nyitott és valószínűleg az utóbbi idők legjobban teljesítő Rebellion játéka lett, ami nem volt nehéz feladat olyan alkotások után, mint például a Rouge Warrior. De Kigsley-nek erre is van magyarázata. Elmondása szerint abban az esetben annyira rövid határidőt kaptak és olyan körülmények között kellett dolgozni, ami miatt más stúdió se lett volna képes többet kihozni a játékból.

Ami viszont talán jó hírnek számít, hogy valószínűleg lesz folytatása a játéknak, reményeink szerint ezúttal már valóban egy minden szempontból jó játék képében, és nem csak úgy tekinthetjük majd annak ha a gyengébb értékeléseket nem vesszük számításba.

Azóta történt

Előzmények