Aliens vs. Predator - a multiplayerről bővebben

Az Aliens vs. Predator-ban összesen hét multiplayer játékmód közül lehet majd válogatni, hogy megfelelően változatos legyen a játékmenet. Lássuk hát szépen sorban:

 

Death Match: A szokásos minden FPS-ben fellelhető játékmód, amiben vagy időlimithet van kötve a pontgyűjtés vagy adott frag elérése után automatikusan a legtöbbet gyűjtő a nyertes.

Infestation: A játékmódban két csapat van, az egyikben csupán egy Alien kezdi, majd ő szép fokozatosan fertőzi meg a többi játékost, akik kénytelenek lesznek Alienként újrakezdeni, és egykori társaikat szintén megfertőzni.

Mixed Species Death Match: Az első játékmód némi módosítással. Itt nem egyénekként harcolunk hanem csapatban. Két csapat mérkőzik meg, de a csapatokban vegyesen szerepelnek a fajok, vagyis lehet bennük Marine, Alien és Predator is.

Survivor: Erről a játékmódról már láthattunk egy videót is. Itt  az a feladat, hogy minél tovább kihúzzuk tengerészgyalogosként az özönlő Alienek rohamát. Ebben a módban négy tengerészgyalogos harcol egymás mellett egy arénában, aminek két színtere van, az egyiket viszonylag könnyű védeni, viszont minden utánpótlás (lőszer, élet) a másik, sokkal veszélyesebb helyszínen van.

Predator Hunt:
Hasonlít az infestation módra, csak itt az egy Alien helyett egy Predator van, akinek le kell amortizálnia az ellenséges Marine csapatot, viszont a megölt emberek nem fognak Predatorként visszatérni az ő csapatába.

Species Death Match: Lényegében egy szimpla csapat alapú death match játék, annyi különbséggel, hogy itt három csapat ütközik meg, és a három csapatban a három faj képviselői vannak. Vagyis van egy Alienekből, egy Marine-okból és egy Predatorokból álló csapat is.

Domination: Amolyan Capture the Flag játékmód, annyi különbséggel, hogy itt ellenörzőpontokat kell birtokolni amik után pontokat kapunk. Amelyik csapat előbb éri el a 100 pontot az lesz a győztes.

Azóta történt

Előzmények