Alien RPG - Most már hivatalosan is vége!

Két évvel ezelőtt szerezte meg az Alien jogokat majd rögtön két játékot is bejelentett. Az egyik a Aliens: Colonial Marines, amivel a jelek szerint nem lesz gond. A másik, a hírünk tárgya, az Aliens RPG (természetesen ez nem a végleges cím). Egy adminisztrátor  közleményében bukkantak rá a szomorú tényre, hogy bizony az utóbbi játék készítésével leálltak a fejlesztők. Sokak úgy gondolták, hogy ez egy jó vicc, de nem volt az. A Sega sem késlekedett sokat és hivatalosan is megerősítette a leállást.

"Jelenleg a Sega nem tervezi, hogy folytatja az Aliens RPG munkálatait. Az Aliens franchise olyan sok tartalommal rendelkezik, amelyek közül válogathatunk, hogy úgy éreztük, érdemes egyet visszalépnünk, és alaposan megfontolnunk, milyen típusú játékot is akarunk kiadni. Továbbra is dolgozunk az Aliens franchise-zal, és arra kérjük a rajongókat, hogy legyenek türelmesek, figyeljék az infókat, hogy milyen Aliens játékokkal rukkol elő a Sega, kezdve az Aliens vs. Predatorral."

Nos, a hivatalos közleményben arról nem szólt a fáma, hogy mi volt a kiváltó ok a projekt kukába való hajításáért, ám néhány pletyka szintű infó szerint a fejlesztők nem voltak elégedettek az eddig anyagokkal.

Azóta történt